ABSOLUT COLOR aniversează 5 ani de la înființare alături de Wolf + Lamb

Pe 15 aprilie, ABSOLUT COLOR aniversează 5 ani de la înființare alături de Wolf + Lamb.

Parte din marea familie de prieteni Crew Love, COLOR îi aduce direct din Brooklin pe prolificii producători de la Wolf + Lamb pentru o seară aniversară de aceeași anvergură ca în fiecare an. Alături de cei doi creatori de house catifelat căptușit cu R&B, hip-hop și vintage pop urcă pe scena Terra Events Hall artistul local Disco Snagov.

Evenimentul începe la ora 22:00, iar accesul e liber și se face doar pe baza cardului Color.

1690235_961531577233257_263000515121902494_n

În fruntea familiei Wolf + Lamb (familie în adevăratul sens al cuvântului), Zev “Wolf” Eisenberg și Gadi “Lamb” Mizrahi reprezintă două extreme sălbatice – extrovertit versus introvertit, vegetarian versus carnivor, un învingător curajos al cancerului versus un maestru elegant al sabotajului social. Antagonia W+L reușește însă de peste 15 ani să catalizeze energiile seismice cu care cei doi se implică în muzica electronică. Indiferenți față de convențiile contemporane de a câștiga hype în cultura actuală, ei fac muzică pasională și beat-uri care mișcă atât fizic, cât și afectiv.

În calitate de producători, Wolf + Lamb sunt renumiți pentru deep house-ul lor lent, meditativ, lăsându-se inspirați de frații de label, ceea ce promite o doză serioasă de estetic în albumele lor. Design-ul practic al lui Zev la talentul lui Gadi de a identifica excelența în tinerele talente arată că ceea ce clădesc amândoi rodește–labelu-ul Wolf + Lamb, devenit cămin pentru No Regular Play, Soul Clap, Nick Monaco, Tanner Ross, Adnana Twins, Voices of Black Slow Hands și PillowTalk.

________________________________________

LINE-UP

WOLF + LAMB
DISCO SNAGOV

______________________

ACCES

Accesul e liber și se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni.

Așteptăm solicitarea ta pentru cardul COLOR până pe 8 aprilie, ora 18:00, pe contact@coloring.ro. Cardurile sunt disponibile într-un număr limitat.

About The Author

Bianca Bideac

Day dreamer, night thinker. Self-proclaimed music enthusiast.