AKUA NARU revine în București pe 19 martie, la Arenele Romane

Akua NAru papercuts The fresh

The Fresh o invită pe Akua Naru la Bucureşti pe 19 martie alături de trupa sa de suflet Digflo. Arenele Romane găzduiesc un spectacol plin de lirism contemportan, susținut de fascinanta Akua Naru. Acompaniată la chitară, tobe, clape, saxofon, flaut, bass și turntable, reinventatoarea hip-hop-ului feminin pregătește cu grație și forță creatoare un concert la fel de mersmerizant ca de fiecare dată. Pe 19 martie, Akua Naru propune un manifest liric ce fuzionează hip-hop, jazz, soul, blues și R&B. Seara va fi completată de Silent Strike și Vlad Dobrescu.

Porțile se deschid la 21:00, iar biletele se găsesc la prețul de 45 de lei în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro.

AKUA NARU (Latanya Hinton) a descoperit arta rimelor în copilărie, demonstrând un talent de un lirism profund, transpus azi în spectacole muzicale extraordinare. Un maestru feminin al cuvintelor, Naru atrage atenția oriunde cântă, din Philadelphia până în Africa de Vest. De la lansarea albumului ei de debut în 2011, Naru a reușit într-un timp scurt să devină un model pentru femeile din hip-hop. Critici de jazz și hip-hop, precum și profesori universitari din New York și Moscova consideră albumul ei o contribuție reală la dezvoltarea hip-hop-ului. Ajuns numărul 1 în topurile radio din Statele Unite, single-ul “The World is listening”, a fost cotat în top și de diferite posturi de radio naționale din Franța și Germania.

Explorând în profunzime conștiința socială, Akua Naru combină cu măiestrie jazz, neo soul, blues, R&B, hip-hop cu rime sociale și conduce mișcări artistice comparabile cu Lauryn Hill & The Roots 90. Muzica sa devine astfel un omagiu adus muzicii soul și un model elocvent pentru generațiile viitoare de artiști.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINE-UP:

AKUA NARU Live Band

Silent Strike

Vlad Dobrescu DJ Set

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BILETE:

– 45 de lei (Se găsesc în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro)

LINK EVENIMENT FACEBOOK: www.facebook.com/events/1583342785324657

DETALII: Sâmbătă, 19 martie 2016, 21:00

LOCAȚIE: Arenele Romane, str. Cuțitul de Argint nr. 26