AnteMURAL – Pre-eveniment Festival AMURAL, proiecții live de video-mapping 3D

antemural

Avem o dorință nebună de a vă îndemna să luați și voi parte la AnteMURAL, avanpremiera AMURAL – Festival vizual După Ziduri din weekend-ul 04 – 06 Septembrie, ce își dorește să mute atenția brașovenilor și a turiștilor asupra promenadei După Ziduri. Proiecțiile live de video-mapping 3D de pe fațada Turnului Alb vor fi susținute de echipa de VJ-ei români, Aural Eye

Așadar, în data de 30 Iulie 2015, începând cu ora 21:30, echipa Amural te cheamă în Piața Sfatului din Brașov pentru a urmări un spectacol live de video-mapping 3D pe fațada Turnului Alb.

Monumentul vechi de șase secole va fi îmbrăcat timp de două ore în lumină și culoare. Proiecția va fi vizibilă din Piața Sfatului, tocmai pentru a atrage atenția vizitatorilor că, dincolo de ziduri, După Ziduri, e o lume ce trebuie descoperită.

Am realizat prima poiecție video pe clădirile Brașovului istoric, în Piața George Enescu, iar pentru AnteMURAL revenim cu forțe noi – cel mai mare proiector din România, 22.000 de lumeni plasat la peste 50 de metri distanță.

AMURAL – Festival vizual După Ziduri este o inițiativă privată a unui grup de tineri creativi originari din Brașov. Miza lor este de a conecta orașul cu cele mai noi și mai spectaculoase manifestări artistice, propunând un festival cultural de dimensiune europeană ce aduce împreună arta alături de cele mai noi forme de creație și tehnologie care să transforme orașul în centrul cultural regional și național pe care și-l doresc atât brașovenii, cât și vizitatorii.