Cabal 01 – Jacques Greene, Public Lover, Bogman, Amber Amber

Cabal este contextul diurn-estival ce reunește prieteni cu o ardentă pasiune comună pentru underground electronica. Prin trilogia de evenimente găzduite de Grădina Botanică, Cabal urmărește echilibrul dintre minte, fizic și spirit, cele trei componente definitorii pentru experiența umană. Diverse elemente se lasă expuse treptat în completarea experienței holistice propuse de noul concept, ce poate fi urmărit pe pagina de Facebook Cabal https://www.facebook.com/cabalofficial/

11 iunie, între 14:00 și 22:00, apare prima filă din povestea Cabal, scrisă de ezotericul Jacques Greene cu a sa aură de mister în reinventarea sustenabilă a muzicii house. Alături de el, Public Lover LIVE, definit prin duo-ul Bruno Pronsato și Ninca Leece, proiectează muzică electronică infuzată cu o colecție de experiențe personale. Mai mult, ritmul local vibrează în Grădina Botanică prin selectorii Bogman și Amber Amber.

Experiența Cabal este cultivată multisenzorial printr-un colaj irezistibil de pasiuni transformate în răsfăț pentru cei din jur. Formele de energie ce satisfac simțurile prind contur prin gastronomia ridicată la nivel de artă sub patronajul Pop-Up Dinner și simfonia de arome dirijată de Clate la Gelato Bar. Aici se adaugă savoarea efervescentă de la un prosecco bar strategic așezat la umbra copacilor și mixologie de top, modelată de specialiști în delectare gustativă.

13416760_286269825055544_2100154980475578971_o

Accesul se face doar pe bază de invitație, obținută prin intermediul unei platforme unice, contactând ambasadorii:
Răzvan Sîrbu – https://www.facebook.com/razvan.mtn // 0721666291
Adela Alexa – https://www.facebook.com/alexa.adela
Raluca BCarmen – https://www.facebook.com/raluca.bcarmen

Jacques Greene

Originar din Montreal, producătorul enigmatic Jacques Greene modelează peisajul actual cu idei progresive despre ce ar trebui să însemne muzica house în noul deceniu. Dincolo de strălucitele lansări originale, EP-uri și remixuri, tânărul producător și compozitor pasionat de RnB are o viziune alternativă captivantă ce a facilitat lucrul cu Jimmy Edgar, Tinashe, The XX și Radiohead.

Într-o cultură în care noii artiști luptă pentru popularitate digitală, Greene se ancorează bine în realitate prin turnee constante. Cu apariții în spațiile hot Fabric, Panorama Bar și festivalurile de mare anvergură Sonar și MUTEK, cucerește printr-un colaj analog șarmant. De la piesa de aur “Another Girl” la EP-urile LuckyMe și Nightslugs, Jacques Greene crește ca un artist care știe ce vrea – cu producții de calitate și show-uri LIVE memorabile, ce păstrează aura de mister care l-a consacrat.

Public Lover

Public Lover, format din Bruno Pronsato și Ninca Leece, este un LIVE act cuceritor prin producția electronică atent valorificată prin franchețea unui compozitor. Cei doi artiști compun un întreg definit prin sound-ul Romantic Techno, foarte apropiat stilistic de cel al lui Thomas Melchior. Influențat spiritual de Matthew Herbet și Bon Iver, sound-ul este sinteza dintre stilul suprarealist confortabil promovat de Bruno și delicatețea melodică specific franțuzească a Nincăi.

Independent de cultura de club în plină evoluție, Public Lover își proiectează muzica astfel: liric seducătoare, vivid texturată și sofisticată din punct de vedere ritm și linie melodică. Un etalon jucăuș, misterios și pasionat pe scena berlineză, act-ul format din 2 laptop-uri, un drum machine, clape și un microfon excelează în fiecare concert pe care îl susține cuplul artistic.

Eveniment Facebook:
https://www.facebook.com/events/1553183101644737/

About The Author

Bianca Bideac

Day dreamer, night thinker. Self-proclaimed music enthusiast.