# UPDATE | Cel mai mare producător de hip-hop al tuturor timpurilor, Dj Premier, pe 15 Noiembrie în București

UPDATE || Evenimentul THE FRESH – DJ PREMIER, VLAD DOBRESCU se muta la World Trade Plaza din Piața Montreal nr. 10. Fumatul nu este permis, iar portile se deschid de la ora 20:00.

Pe 15 noiembrie, The Fresh îl aduce la București pe DJ Premier, numit de publicația Rolling Stone ”Cel mai mare producător de hip-hop al tuturor timpurilor”.

TY Event Hall găzduiește o seară legendară pentru toți cei fascinați de spiritul lui Premo, super eroul care a făcut din Gangg Star un cult alături de MC Guru,  în epoca de aur a hip-hop-ului. Cel mai important făuritor de piese din anii ‘90, DJ Premier învârte discurile pe degete, evocând Brooklin-ul mai bine ca oricine prin sunetul său agresiv, disciplinat și atent cronometrat. Un maestru al producției hip-hop, Primo transformă în aur orice atinge, de la hip-hop sau funk la jazz, soul sau R&B. Din partea scenei locale, The Fresh completează seara cu Vlad Dobrescu (DJ Set).

Evenimentul începe la ora 20:00, iar biletele sunt disponibile în avans, în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro, la magazinele URBN, Ollie Gang Shop, H2O și Uman – Pța Romană, la prețul de 30 de lei și la intrare în seara evenimentului.

Etern relevant pentru scena muzicii din ultimele decenii până azi, DJ Premier, Preem, PREMO sau Primo este un producător și DJ american de geniu, apreciat în special grație faptului că reprezintă jumătatea instrumentală a duo-ului Gang Starr, alături de MC Guru. Născut în Houston și crescut în Prairie View, Texas, Christopher Edward Martin pe numele său adevărat, semnează primul contract cu o casă de producție la doar 19 ani și se mută în Brooklyn, New York. De aici, drumul său este pavat cu aur.

Activitatea sa de producție este extrem de valoroasă și include nume grele cum ar fi The Notorious B.I.G., Xzibit, Mos Def,KRS-One,Jay-Z, Kanye West, Snoop Dogg, Apathy, Big L, Big Daddy Kane, Bun B, Canibus, D.I.T.C., Fat Joe, Game, Ill Bill, Lord Finesse, M.O.P., Nas, Rakim, Royce da 5’9, și trupa de rock Limp Bizkit. Recent, DJ Premier a remixat într-un mod fabulos piesa ”Latch” – Disclosure ft. Sam Smith și a oferit o porție proaspătă din sunetul său rafinat cu piesa Hold ”The City Down”, produsă cu noua speranță a rap-ului alternativ Papoose.

soundcloud.com/dj_premier

youtube.com/user/Premierwuzhere

12249627_1244809632202804_5869541096101038389_n

LINK EVENIMENT FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/114322715592069/

_________________________________________________________________________________________________________________

CONCURS

Oferim 2 invitații duble la eveniment. Ce trebuie să faci?

  • Spune-ne “Ce artiști români din scena muzicii electronice ne-ai recomanda pentru un viitor eveniment?”
  • Susține pagina noastră cu un simplu like: www.facebook.com/papercuts.ro

Participarea la concurs se face prin completarea formularului de mai jos, până cel târziu pe 14 noiembrie, ora 17:00. Extragere prin random.org.

Subiect: Concurs DJ Premier

Castigatori concurs:

  1. Crisan Mircea Valentin
  2. Darie Mihai

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Nume*

E-mail*

Subiect

Raspuns

 

About The Author

Bianca Bideac

Day dreamer, night thinker. Self-proclaimed music enthusiast.