Color te așteaptă la Cómeme Label Night, alături de Matias Aguayo, Philipp Gorbachev și Borusiade

12004050_880657905320625_1290918355279023471_n

Jocurile ritmice tropicale invadează pe 17 octombrie una dintre cele mai noi locații destinate muzicii de calitate, Club Form [Vasile Lascar 173, București]. ABSOLUT COLOR pregătește așadar Cómeme Label Night, cu invitați de seamă precum Matias Aguayo, Philipp Gorbachev și Borusiade.

Fondator al acestui cult muzical, Matias Aguayo seduce publicul prin onestitatea euforică a melanjului său techno-dark disco, conturat în urma explorărilor în muzica lumii. Pe aceeași scenă, urcă artistul-revelație rus Philipp Gorbachev, un ambasador al noului val dance cu valențe cosmice. Alături de ei, noua promotoare Cómeme Borusiade revine în orașul care a consacrat-o ca DJ cu un sound disco puternic, influențat de minimal wave, acid house și consolidat prin rezidența sa la Berlin.

Noaptea de toamnă tropicală Cómeme Label Night va fi completată cu Giuser, Rusuîn si Paul Popa in sala a2a a clubului Form. Porțile se deschid la ora 22:00, iar accesul este liber și se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.

Comene

O entitate care se dăruiește trup și suflet muzicii noi, label-ul Cómeme a fost creat în 2009 de artistul sud-american Matias Aguayo. Din acel moment, cele mai neașteptate ritmuri, cele mai nebunatice tempo-uri și cele mai progresive stiluri electro s-au reunit sub numele de Cómeme, un fenomen muzical imposibil de explicat în cuvinte. Bucurându-se de un feedback excelent din partea scenei de clubbing din Santiago de Chile, Buenos Aires, Londra, Mexico City, Paris, Chicago, Berlin, Detroit și nu numai, acest colectiv-fantezie împrăștie în lumea largă vraja obscură a nopților intense de dans.

Născut în Santiago de Chile, dar crescut în Köln, Matias Aguayo a crescut ca un copil de club, ajungând să organizeze de tânăr propriile sale petreceri cu muzică doar pe gustul său. Prin aventuroase investigații muzicale în toată lumea, Aguayo și-a conturat un gust sonic unic pe plan internațional, vizibil în seturile sale debordând de energie. Elementul diferențiator al său, pe lângă afinitatea pentru percuție și stilul de muzică upbeat, este Bumbumbox, seria de petreceri gratuite, intime, în aer liber pe care le pregătește pe străzile metropolelor sud-americane. Aici, Matias trăiește propria sa utopie prin muzica dance post-minimal fuzionată cu ritmuri Cumbia, cântând și jucându-se cu diverse instrumente alături de prietenii săi pe melodiile futuriste semnate Cómeme, care curg în ritm de carnaval de la dark disco până la techno euforic.

Cu origini rusești, Philipp Gorbachev se definește ca un artist pluritalentat, oscilând în reprezentațiile sale între mixaj muzical și performance, toate cu o energie mesmerizantă pentru orice public. ”Convertit” la Cómeme în 2011, Gorbachev a devenit în scurt timp un adorat al cluburilor și festivalurilor, experminetând cu muzica dance așa cum orice vizionar ar trebi să o facă. Din dorința de a genera un nou val alternativ în Rusia, având pregătire în diplomație, el a înregistrat albumul său de debut, ”Silver Album”, în limba maternă, în timp ce primul single, împregat de dragoste și sugestiv numit ”Power of The Funk”, a fost lansat în iunie 2015 sub propria casa de discuri, PG Tune.

Rezidentă în Berlin, dar născută și crescută în București, Borusiade aka Miruna Boruzescu și-a făcut debutul în 2002 ca una dintre puținele figuri feminime de pe scena locală alternativă aflată în plină dezvoltare de DJ-i în acea perioadă. Cu un background în muzica clasică, dar absolut fascinată de bogăția sonică autohtonă, Borusiade și-a cristalizat stilul de mixaj și producție după inima sa de româncă – aparte, intens, uneori sumbru, dar întotdeauna pasional și melodios. Pline de curaj și forță, selecțiile sale ating cu delicatețe zonele dark disco, minimal wave și acid house, croindu-și însă o direcție sigură spre inima celor care populează ringurile de dans ale lumii.

Octombrie-17---Comeme-Label-Night

LINEUP

Sala 1:

MATIAS AGUAYO

PHILIPP GORBACHEV

BORUSIADE

 

Sala 2:

GIUSER

RUSU

PAUL POPA

Bilete : Accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.  Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan cu el. Pentru detalii legate de cardul COLOR: contact@coloring.ro.

Link eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/1461897787451996/