Desfășurări de forțe cu ABSOLUTCOLOR | Patrice Scott, Vlad Caia, Lisière Collectif și Giuser

ABSOLUT COLOR

Guesthouse devine locul desfășurării de forțe Deep House și Techno ale producătorului Patrice Scott din Detroit. Comparabil cu Efdemin, Lawrence sau Fred P, amfitrionul label-ului Sistrum Recordings aduce în premieră la București muzica sa aflată la întâlnirea dintre subtilitate și intensitate.

Patrice Scott, sau P. Scott pentru cunoscători, este un DJ și producător din Detroit cu o longevivă fascinație față de stilurile Deep House și Techno. P. Scott amintește printre influențele salede titani ca Derrick May, Kevin Saunderson sau Larry Heard din Chicago, care au modelat frumos evoluția sa. Remixuri a început să le facăîn studio-ul său din subsolul unei case din Detroit folosind în mod inovator 2 casteofane, un platan și drum machine, ca orice artist underground aflat la început.

După o carierăde DJ înfloritare, P. Scott începe să se simtă din ce în ce mai atras de producție, aventură din care se naște Sistrum Recordings în octombrie 2006. Acest nume de label înseamnă astăzi un deceniu de calitate, substanță și diversitate în producții Deep House și Techno, aflate în competiție cu muzica celor ca Efdemin, Lawrence sau Fred P. În avantaj se află afecțiunea resimțită în ritmurile sale, care e surprinsăși în viziunea label-ului Sistrum – muzică ce mișcă, născută în special din și pentru ceea ce simțim!

Alături de P. Scott, la pupitru se înfățișează pe 20 februarie Vlad Caia, Lisière Collectif și Giuser.

Porțile se deschid la ora 22:00, iar accesul se face doar pe baza cardului Color. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni. Solicitarea unui card COLOR se poate face până pe 19 februarie, ora 18:00, la contact@coloring.ro.

Club Guesthouse, str. Popa Nan nr. 82