ETON MESSY [UK], Nopame [live], Victor Stancov, Charlie Boy – 13 Martie | Colectiv

Eton Messy papercuts

În momentul în care menţionezi de Eton Messy, gândul te duce direct la cunoscutul canal de YouTube, unde UK garage-ul, house-ul și bass-ul se simt ca la ele acasă. Puțini știu însă cine se află în spatele acestui canal de muzică devenit atât de faimos. Ei bine, Adam Englefield, Charlie Wedd și Ed Byass, sunt trio-ul din Bristol, Londra, care în 2011 au pus meterezele Eton Messy  și care au  creat în cele din urmă și o casă de discuri ce poartă același nume.

Combinația perfectă între muzica electronică aleasă cu mult bun gust și imaginile cu femei frumoase, (they also call themselves ‘Beauty and the Beats’) au atras încet, încet tot mai mulți fani, canalul ajungând în momentul de față la 304,828 de subscribers și peste câteva zeci de milioane de vizualizări.

Din online, băieții au trecut rapid la organizat evenimente având invitați consacrați ca Bondax, Disclosure, Lancelot, Isaac Tichauer, Just Kiddin sau The Golden Boy și promovând în continuare scena garage. Eton Messy nu sunt apreciați doar ca promoteri dar și ca DJ, luând parte la festivaluri și evenimente în UK și alte orașe din Europa.

 10857981_742929399110646_8070310314061827745_n

Pe 13 Martie, Charlie, membru Eton Messy. pune pentru prima dată muzică pe o scenă din Romania, la Colectiv, alături de Nopame, Victor Stancov și Charlie Boy.

Coletiv își deschide porțile la ora 21:00, iar biletele pot fi achiziționate în avans din rețelele Myticket.ro și Iabilet.ro la prețul de 20 de lei.

RSVP

Sursă musicaddict.ro

About The Author

Bianca Bideac

Day dreamer, night thinker. Self-proclaimed music enthusiast.