Încă nu ştii ce te-aşteaptă la Airfield Festival?

AIRFIELD-cover-2400x888-2

Deci inca nu stii ce te-asteapta la Airfield? Airfield e un portal prin care intri intr-o lume noua, o lume a bucuriei, a rasetelor si a relaxarii. Festivalul promoveaza o experienta complet-artistica, cu acturi live, instalatii vizuale si workshopuri, pe langa muzica. Aerodromul gazduieste si o zona de camping, o arie chill pentru relaxare, iar organizatorii au spus ca au in plan foarte multe actiuni environmental friendly.

E singurul festival de muzica din Romania cu scena de hip-hop, dar care aduce artisti si din zona de techno, indie, alternative, rock. Editia de anul acesta va avea loc intre 29 iunie si 2 iulie.

Cine vine?

Primele nume din lineup au fost deja anuntate, iar pe cele 4 scene vor urca in total peste 100 de artisti romani si internationali. Gorgon City, Subcarpati, Gojira & Planet H, Cred  Ca sunt Extraterestru, Satra Benz, The Mono Jacks, Travka vor face aerodromul sa sara in aer la Main Stage, iar Dope D.O.D.,  Parazitii, Raku si Macanache se ocupa de ritm si poezie la scena de Hip-Hop. La scena Techno s-au anuntat Adriatique, Andrey Pushkarev, Mihai PopoviciuPeter Makto & Gregory S si The Model.

Abonamentele sunt un super deal

Abonamentul pentru 4 zile are un pret pe care l-ai plati in medie sa vezi doar 2-3 dintre artisti separat, anume 79 de lei. Pretul pentru Early Birds mai e valabil pana la 15 februarie, cand vor fi lansate abonamentele Presale. Sunt puse in vanzare si pachete speciale Abonament Festival + Camping la 99 lei, insa acestea sunt in numar limitat si au mai ramas foarte putine. Le poti achizitiona de aici: http://bit.ly/2gRPmNg.