Monocord Events și Our Legacy prezintă: Hector Moralez // Negru // Ali Nasser // Dirty Culture // Vygo

10551609_264318450445897_2136918986450224311_o

Luni de zile ne-am lăsat îmbăiaţi de razele soarelui şi cuceriti de valurile mării, însă a sosit momentul să ne scuturăm de nisip, să uităm de litoral şi să aducem vara înapoi la munte, indoor.

Păstraţi totuşi bronzul şi dorinţa arzătoare de distracţie, pentru că pe 20 septembrieMonocord Events, unul dintre cele mai iubite brand-uri de evenimente din Braşov, alături de Our Legacy, redeschid porţile unui nou sezon de petreceri, în locația Atelier.

Cum nu se putea altfel, tradiţia continuă iar muzica electronică îşi va pune și anul acesta amprenta pe publicul braşovean.

Primul eveniment al sezonului vine cu un line-up uriaş şi îi aduce în prim-plan pe Hector Moralez, unul dintre giganţii scenei house şi impresarul din spatele label-urilor Minority Music şi The Factory, NegruAli Nasser , Dirty Culture și Vygo.

Hector Moralez [ apollonia / wethebrand / dilated ]

Original din California, sunetele lui Hector Moralez sunt profund influentate de spiritul latin, au beat-uri alerte şi vibe-uri de jazz, funk, hip-hop şi soul.

Inovaţia, sclipirea şi producţiile sale de înaltă calitate au atras atenţia celor mai respectate case de discuri din întreagă lume: Music For Freaks, Nightshift, Detour, Vista, Brique Rouge, Doubledown, Lowdown Music si Robsoul şi l-au propulsat rapid în topul celor mai cautaţi artişti ai momentului.

În 2013 a ales să facă un pas important pentru cariera sa, lansând alături de Chris Carrier, în cadrul casei franceze de discuri ‘Apollonia’, albumul său de debut.

Soundcloud / Facebook / RA Page / Beatport / Discogs

Negru  [ cecile / dilated / rekids ]

Laurenţiu Stan aka Negru, așa cum îl cunosc mai toți iubitorii de muzică electronică, a studiat pianul timp de 12 ani, fiind impresionat de dragostea unchiului său Jonny Raducanu pentru muzica jazz.

Încă din 1990 a dezvoltat o pasiune pentru muzica rap, de care se simte profund legat și în ziua de azi. A învățat să mixeze pe niște platane de împrumut și cu ajutorul a mai mult de 300 de viniluri, debutând în 2006 la petrecerile after-hours din Club Gossip, unde s-a bucurat de o audiență extrem de ridicată.

În scurt timp, Negru și-a câștigat respectul celor mai cunoscuți dj din lume, bifând nenumarate gig-uri internaționale, printre care amintim DC10 în Ibiza, pentru Circoloco.

Soundcloud / Facebook / RA Page / Beatport / Discogs

Ali Nasser [ pleasure zone ]

Născut în Emiratele Arabe, dar cetățean român de peste 20 ani, Ali Nasser este în momentul de față poate unul dintre cei mai prolifici Dj din România, reușind în ultimii ani să-și crească notorietate cum  mulți alții nu o fac nici într-o singura viață. Secretul său? Pasiune maximă și dedicație completă și exclusivă muzicii.

Aplauze și laude internaționale primește o dată cu remixul pentru Woman’s Key, lansat la Be_Chosen. Urmeaza apoi release-uri și remixuri la Supernature Recordings, Derivat, Soweso, Be_Chosen, Connaisseur Recordings si DoEasy Records.

Ca si gig-uri europene a bifat Italia, Grand Canaria, Ibiza – la Underground, Londra – la T-Bar, Viena. În 2010 s-a alăturat agentiei Supernature și a început deja să lucreze la proiecte noi, de data asta puțin virate din sound-ul caracteristic Ali Nasser.

RA Page / Discogs / Facebook

Dirty Culture [ save room / 1trax / monocord ]

Soundcloud / Facebook

Vygo  [ proudly made by us ]

Soundcloud / Facebook

 

De ştiut:

> Locaţie: Turnului nr.5, BRASOV (http://binged.it/1ppbpbv)

> Ticket Fee: 20 ron (all night long)

> Event: www.facebook.com/events/361960910621100

> Garderobă

> Acces începând cu orele 22:00

> Guestlist valabil până la orele 01:00

> Accesul persoanelor sub 18 ani STRICT INTERZIS

Organizatori: 

Monocord Events:  www.facebook.com/MONOCORD

Our Legacy:  www.facebook.com/ourlegacyevents