#PeopleLikeUandMe sunteți pregătiți de Plum Festival?

Plum Festival

Se anunță o toamnă lungă și frumoasă. Hooray. Asta înseamnă că ne putem lungi un pic mai mult cu distracția în aer liber, iar un festival în luna septembrie pica numai bine.

Plum Festival se află la bine la ediție și se definește printr-o experiență completă de ritmuri, proiecții video, arhitectură urbană și oameni care simt și dansează la unison. În ceea ce privește experiența muzicală, vei avea de unde alege: House, techno, electro, synthpop, electroclash, tech, deep indietronica, complextro sau EDM. PLUM, este un fel de festival boutique de muzică electronică ce reinventează ideea de party, pregătind publicului  o experiență complexă: două zile, două scene, zone  lounge și peste 25 de artiști, totul într-un decor bucureștean semi-industrial, în care muzica și arhitectura urbană coexistă armonios.

PLUM va avea loc în weekendul 25 – 26 septembrie, într-o locație ce va fi anunțată ulterior, iar line-up-ul primei ediții include nume ca DJ Fresh și Breach (pentru prima dată în București), Digitalism și Henrik Schwarz (în premieră în Romania), Miss Kittin, Phaeleh, PillowTalk, Jasper James, Laura Jones, Woz, Golan, Silent Strike, Khidja, Nopame, Ada Kaleh, The Model și Fouchat. Lista completă de artiști este disponibilă pe pagina oficiala a festivalului,  www.plumfestival.ro.

Într-un oraș în care existență socială se desfasoară într-un cadru anomic și dezrădăcinat, în care relațiile dintre oameni pot părea impersonale și superficiale, PLUM este creat special pentru #PeopleLikeUandMe, cei pentru care muzica reprezintă much more than sounds. Cei care nu doar ascultă, ci simt, vibrează și traiesc alături de prieteni și oameni asemeni lor, creând amintiri și zâmbete, dincolo de lipsa de profunzime a unor contacte anonime sau întrevederi pasagere.

Impersonalitatea cadrului urban se aplică nu doar relațiilor dintre indivizi, ci și spațiilor, clădirilor, străzilor pe care de multe ori le ignorăm în drumul nostru zilnic. De aceea, PLUM își propune să adune la un loc oameni plini de bună-dispoziție și optimism pentru a-i polariza în jurul ideii de reactivare a spațiilor urbane uitate sau chiar evitate, prin intermediul party-ului perfect, în care, pe lângă numele sonore din line-up, publicul și ADN-ul locației fac parte din main attraction-ul experienței.

Biletele pentru prima editie PLUM Festival sunt disponibile în număr limitat, prețul în presale fiind de 112 lei plus comisioane, acestea putând fi achiziționate de pe www.eventim.ro/plumfestival și din retelele afiliate. Eveniment susținut de Heineken, Coca-Cola și Burn.

PLUM Festival_poster oficial

Mai multe detalii pe:

www.plumfestival.ro

www.facebook.com/PlumFestival