Satin Jackets headlineri la ‘The End of The World Party’

The End of The World Party, petrecerea de Halloween devenită deja tradiție în București, revine pe 31 octombrie cu a 8-a ediție, mai tenebroasă și mai seducătoare ca niciodată.

Personaje fascinante vor dansa ca și cum nu mai vine ziua de mâine pe muzica fină ca mătasea a vrăjitorilor dance Satin Jackets din Germania și a monștrilor sacri locali Alt Om, Bully, Kosta & Borac. Petrecerea de Halloween din oraș are loc la Palatul Herman Spayer – Inspayer, o bijuterie arhitecturală ale cărei fața de decorate și volume echilibrate sunt o sursă de inspirație pentru costume dintre cele mai obscure.

Ora de începere este 22:00, iar bilete se achiziționa la prețul de 25 de lei, doar la intrare în seara evenimentului.

LINEUP:

SATIN JACKETS (DE)

Satin Jackets este proiectul de geniu al electro-producătorului german Tim Bernhardt creat împreună cu prietenul său Den ishu lavoce. Remixuri de top și piese de un succes recent fulminant ca “You Make Me Feel Good”,“For days” sau “Aaliah’s Boat”, cu componente vocale debordând de finețe și senzualitate, au poleit cu aur noul proiect. Astfel, Satin Jackets, cu ale lor faimoase momentumuri între 105 și 115 BPM, definesc astăzi un foarte dezirabil brand Indie Pop Dance de un înalt magnetism pe ringul de dans.

Cu peste 50 de gig-uri în întreaga lume, inclusiv un turneu de debut excepțional pe tărâm american, Tim Bernhardt și Den ishu și-au consolidat poziția bine-meritată pe scena de club actuală. Dovadă fac parteneriatul cu casa de producție Eskimo Recordings, responsabilă de lansări cu Aeroplane sau Lindstrom, dar și includereamai multor piese Satin Jackets în seria Majestic Casual.

Line-upului se alătură și ALT OM, BULLY, KOSTA, BORAC & BATZ (Rotopercutor)

The END of The WORLD Party VIII

BILETE:

25 Lei – toată seara, la intrare

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DETALII:

DATA: Sâmbătă, 31 octombrie 2015

ORA: 22:00

LOCAȚIE: Inspayer Batiștei

ADRESĂ: str. Batiștei nr. 24A

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/496330223877507/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SPONSORI:

ABSOLUT – http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

FRUFRU -https://www.facebook.com/frufru.ro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE, ADVICE STUDENTS, BEST-EVENT, BESTMUSIC, BUCHAREST-TIPS.COM, INFOMUSIC.RO, MUSIC ADDICT, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, PORT.RO, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS, ZIARUL RING, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, UZR.RO, SUBURBAN MAGAZINE, SEKAZONE, URBAN.RO, VINSIEU.RO, UTV, ZILE SI NOPTI

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS

About The Author

Bianca Bideac

Day dreamer, night thinker. Self-proclaimed music enthusiast.