Silent Strike, Dan Basu, Danaga, Moduler la AMURAL, Festival dedicat artelor vizuale || 4-6 septembrie

Numai mâine nu-i poimâine și dăm nas în nas cu primul festival din România dedicat artelor vizuale post-internet: AMURAL. Peste 35 de artiști români s-au pregătit deja pentru numeroasele manifestări care vor avea loc între 4-6 septembrie și care vor transforma promenada După Ziduri în cel mai animat loc din Brașov, ocupând fortificațiile medievale, pădurea Warthe și pârâul Graft:

> Instalații de lumină,

> Expoziție de ilustrație în Turnul Alb,

> Expoziție de fotografie în Turnul Negru,

> Expoziție de design în Poarta Ecaterina,

> Pictură murală permanentă, 

> GIF Festival, expoziție-eveniment ce aduce în afara mediului online faimoasele animații repetitive, 

> DiaFilm Festival va aduce poveștile analogice ale copilăriei derulate în același timp pe diafilm și pe vinil,

> Visual poetry.

Fiecare seară se va încheia apoteotic în poiana de la baza Turnului Negru cu câte un concert însoțit în permanență de proiecții video.

Faimosul proiect audio-video al lui Silent Strike și Dan Basu va ține capul de afiș vineri. Li se vor alătura Danaga artistul clujean mult așteptat la Brașov și în deschidere RoundSoundo platformă colaborativă de muzică și experiment sonor inițiată de brașovenii D’Ani și Sikorsky de la Aria Urbana. în deschidere.

Seara de sâmbătă va fi dedicată muzicii techno alături de Moduler și crew-ul său din București. Duminica va fi a brașovenilor, cu Silver Mountain, Nemo și Grand la butoane.

AMURAL – Festival vizual După Zidurieste o inițiativă privată a unui grup de tineri creativi originari din Brașov. Miza lor este de a conecta orașul cu cele mai noi și mai spectaculoase manifestări artistice, propunând un festival cultural de dimensiune europeană ce aduce împreună arta alături de cele mai noi forme de creație și tehnologie care să transforme orașul în centrul cultural regional și național pe care și-l doresc atât brașovenii, cât și vizitatorii.

Eveniment: www.facebook.com/amuralfestival/events

Amural Brasov