THE FRESH si BASSWISE CREW prezinta BONDAX | 20 Martie, Timisoara | 21 Martie, Bucuresti (Update)

10405676_1083100328373736_7250405173074082755_n

THE FRESH împreună cu BASSWISE CREW își unesc forțele și îi aduc pentru prima oară în România pe Adam Kaye și George Townsend, duo-ul din Lancaster, Anglia, cunoscut sub numele de Bondax.

Deși nu-mi poți vedea zâmbetul până la urechi din cauza monitoarelor care ne blochează relaționarea directă, entuziasmul meu este cât se poate de mare.

Ei bine, cine sunt băieții de la Bondax?

Află că tinerii de doar 20 și respectiv 21 de ani, s-au lansat în 2011, la o vârstă și mai fragedă prin intermediul radio-ului BBC1, la BBC Introducing Lancashire, ca apoi să primească oportunitatea de difuzare a pieselor în cadrul emisiunilor găzduite de Nick Grimshaw și Annie Mac. În vara anului 2011 Bondax își lansează primul single “Just Smile For Me”, iar anul următor revin cu  o altă producție proprie “You’re So”.

În ciuda faptului că Adam și George încă se bucură de adolescență, muzica lor abundă de un rafinament și o maturitate ce intra în contradictoriu cu vârsta pe care o au. Sound-ul lor specific puternic influențat de producători ca Classix sau Flying Lotus, îsi găsește locul în cadrul genului Garage, stil născut și crescut în frumoasa Anglie.

Ultima piesă semnata Bondax, ‘Dusk Funk’, ar putea fi caracterizată simplu ‘groovy guitar riffs, funky piano and nice vocals.’

Foarte în vogă la momentul actual printre iubitorii muzicii electronice de calitate, show-ul celor de la Bondax este cu siguranță unul ce nu trebuie ratat, deci pe 20 Martie/21 Martie ne dăm întâlnire la Timișoara/București, într-o locație momentan necunoscută.

Foarte în vogă la momentul actual printre iubitorii muzicii electronice de calitate, show-ul celor de la Bondax este cu siguranță unul ce nu trebuie ratat. Fără ezitare pe 2o/21 martie ne dăm întâlnire la Timișoara/București.

Evenimentul din București are loc la ‘Casa Presei Libere’.  Line-up este completat de Victor Stancov, Oktopus, Dar Adal. Biletele vor fi disponibile doar la intrare la prețul de 30 de lei înainte de 00:00 si 40 de lei după.

Evenimentul din Timișoara are loc la ‘Pasmatex’, alături de  Angel, We Are Creepz și George Allen. Biletele vor fi disponibile la intrare la prețul de 30 de lei.